Menu logo auke kleinBakfiets Vogue

U bent op zoek naar een bakfiets. Dat is mooi want AUKE.nl heeft een breed assortiment aan bakfietsen van het merk Vogue voor u beschikbaar. De bakfiets is uitermate geschikt voor jonge ouders met een druk bestaan. Met de bakfiets kunt u uw kinderen eenvoudig van en naar school, de kinderopvang, zwemles, park en bijvoorbeeld de speeltuin brengen. Maar ook voor de boodschappen is er voldoende ruimte in de bakfiets. Om de juiste fiets voor u te vinden staat het team van AUKE.nl voor u klaar. Kom naar onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe bakfiets.

Selectie van de bakfiets

Bakfietsen zijn er in vele soorten en maten. U vervoert uw kinderen en wellicht uw boodschappen door het verkeer en daarbij staat veiligheid voorop! Bij de selectie van de juiste bakfiets is dus belangrijk om te kiezen voor goede kwaliteit en veiligheid.

Houd daarom rekening met
- Gebruik van hoogwaardige onderdelen, geschikt voor inventief gebruik voor een lange periode.
- Stevigheid van wielen en frame, veiligheid in het verkeer
- Hoogwaardig materiaal van de bak, weersongevoeligheid en minder slijtage
- Deugdelijke standaard en tentzeil, minder slijtage en lagere onderhoudskosten
- Fietscomfort

Elektrische bakfiets Vogue

AUKE.nl levert ook elektrische bakfietsenvan Vogue, ideaal wanneer u regelmatig langere afstanden gaat afleggen, meer dan twee kinderen gaat vervoeren of regelmatig zware spullen transporteert. Lees hier meer over de elektrische bakfietsen of kom naar de winkel. Het team van AUKE.nl staat voor u klaar en geeft u advies op maat.

Fietsonderdelen

AUKE.nl heeft van de bekende merken ook fietsonderdelen beschikbaar, een overzicht vindt u in onze winkel.
Zit het onderdeel er niet bij? Vraag aan één van de teamleden, wij kunnen niet alles tonen maar wel heel veel leveren.

.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen