Menu logo auke klein
 

MVO bij AUKE.nl | Ledverlichting zorgt voor een fikse besparing

Na de alles verwoestende brand, in november 2017, is er tijdens de wederopbouw van AUKE.nl bewust gekozen om de complete winkel en werkplaats te voorzien van ledverlichting. Een goede keuze zo blijkt nu, want Ledverlichting zorgt voor een fikse besparing.

MVO bij AUKE.nl | Reductie CO2 uitstoot

“In het verleden betaalden wij wel € 400,00 per maand aan elektra, nu is dit nog maar € 200,00. Het gebruik van ledverlichting levert ons dus een mooie besparing op.” aldus Auke Hertstein, eigenaar van Auke.nl. “Die besparing is trouwens niet alleen goed voor de portemonnee, ook de CO2 uitstoot wordt hiermee aanzienlijk gereduceerd en dat is weer goed voor het milieu.” Maar er zijn meer ontwikkelingen in het kader van MVO bij AUKE.nl

MVO bij AUKE.nl | zonnepanelen

Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om over te gaan op zonne-energie. De bedoeling is om zonnepanelen aan te schaffen en op het dak te plaatsen, zodat de winkel en de werkplaats van AUKE.nl binnen enkele jaren 100 procent energieneutraal zijn.

Circulaire economie

Wist u dat afval en verpakkingsmaterialen door ons gescheiden worden en dat deze materialen opgehaald worden door het recyclingbedrijf? Zo gaan wij voorzichtig om met onze hulpbronnen en krijgen materialen, die hergebruikt en gerecycled kunnen worden, een tweede leven. Dit sluit aan bij de circulaire economie.

Over gelukkig winkelen bij AUKE.nl

Daarnaast staat bij AUKE.nl gelukkig winkelen centraal. Gelukkig winkelen staat voor duurzaam en het bieden van een sociale meerwaarde en is een initiatief van stichting duurzame winkelstraat. Binnen dat concept worden meerdere duurzaamheidsinitiatieven ontplooid. Wij leveren zo een bijdrage aan het milieu en aan onze samenleving en dat past weer volledig binnen de bedrijfscultuur van AUKE.nl.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen