Menu logo auke klein


Mountainbikes / ATB

Sportief off-road fietsen, door het mulle zand of de modder, het bos, de heide en heuvels bedwingen, dat doe je op een Mountainbike / ATB.
AUKE.nl heeft een breed assortiment aan Mountainbikes / ATB’s van de merken Viper en Diamond voor u beschikbaar. Deze hoogwaardige Mountainbikes / ATB’s s kunnen tegen een stootje en het team van AUKE.nl geeft u graag advies.
Kom naar onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe Mountainbike / ATB.

Selectie van de Mountainbike / ATB

Laat u vooraf goed informeren. Het is bij de selectie van een Mountainbike / ATB belangrijk om te kijken naar materiaal en rekening te houden met:

  • Framemaat.
  • Het frame moet de juiste hoogte hebben en zorgen dat u plezierig kunt mountainbiken. Belangrijk is dat uw knieën niet tegen het stuur komen en dat u met uw voeten voldoende bij de grond kunt als u nog op het zadel zit. Zoals we bij auke zeggen "meten is weten."
  • Type Frame, Aluminium of Carbon. Aluminium frames zijn erg betrouwbaar en vaak betaalbaarder. Carbon frames zijn lichter, stijver en tegelijkertijd iets comfortabeler.
  • De vering - Hardtail of full suspension, bij een hardtail mountainbike is er alleen vering in voorvork aanwezig. Een full suspension mountainbike (‘fully’) heeft een achterdemper en vering in de voorvork. De juiste keuze van vering is afhankelijk van het terrein waarover u gaat fietsen.
  • Het zadel, een goed zadel zorgt ervoor dat u geen of weinig zadelpijn krijgt.
  • Versnellingen, De versnellingsgroep op een mountainbike is erg belangrijk en bepaalt voor een groot deel uw fietsplezier.
  • Diverse soorten remsystemen, laat u informeren door team AUKE.nl

Elektrische Mountainbikes / ATB

AUKE.nl levert ook elektrische Mountainbikes / ATB’s, ideaal wanneer u regelmatig langere afstanden gaat afleggen en wat trapondersteuning wilt. Lees hier meer  over de elektrische Mountainbikes / ATB’s of kom naar de winkel. Het team van AUKE.nl staat voor u klaar en geeft u advies op maat. Wij kijken daarbij naar hoe u de fiets gaat gebruiken, uw lengte, uw gewicht en hoe vitaal u bent. Wij leveren E-bikes, ondersteunend tot 25km. AUKE.nl helpt u bij de keuze van de middenmotor en wij geven u transparant advies. AUKE.nl levert E-bikes in verschillende frame maten. U ontvangt dus een compleet advies waarbij rekening wordt gehouden met de juiste maatvoering, accu capaciteit , versnellingssysteem en aandrijving.

Fietsonderdelen

AUKE.nl heeft van de bekende merken ook fietsonderdelen beschikbaar, een overzicht vindt u in onze winkel.
Zit het onderdeel er niet bij? Vraag aan één van de teamleden, wij kunnen niet alles tonen maar wel heel veel leveren. 

.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen