Menu logo auke klein 

U bent op zoek naar een elektrische duurzame fiets .Dan is de Qwic e-bike echt iets voor u. De QWIC e-bikes worden in Nederland geproduceerd en AUKE.nl heeft hierin het hele assortiment voor u beschikbaar. Inclusief demofietsen.

QWIC e-bikes

De QWIC e-bikes zijn innovatief en duurzame fietsen. QWIC is in 2006 opgericht en ontwikkelt innovatieve e-bikes die niet alleen duurzaam zijn maar ook leuk zijn om op te rijden. Deze e-bike is een serieus alternatief voor de auto, bij het ontwerp worden designelementen en vernieuwingen vanuit de automotive industrie gebruikt. QWIC e-bikes zijn dus elektrische fietsen van hoog niveau.

Om de juiste QWIC e-bike voor u te selecteren  staat het team van AUKE.nl graag voor u klaar. Kom naar onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe QWIC e-bike.

Selectie van de QWIC e-bike

Bij de selectie van de QWIC e-bike  wordt er aan verschillende punten aandacht besteed. Zo wordt er o.a. gekeken naar:

  • Hoe u de fiets gaat gebruiken en waarvoor en hoeveel km u verwacht per dag te fietsen

  • Uw lengte, uw gewicht en hoe vitaal u bent

  • De geschikte motorpositie, voor- achterwiel of middenmotor

  • Er zijn verschillende frame maten beschikbaar en ook een lage instap behoort tot de mogelijkheden.

  • Na de aanschaf meten wij u in voor de juiste framemaat.

  • Welke Accu capaciteit we kiezen voor de juiste Actieradius

  • Welk versnellingssysteem het beste bij u past.

AUKE.nl levert E-bikes ondersteunend tot 25km. Wij helpen u bij de keuze van de juiste elektrische fiets en geven u transparant advies op maat.

Fietsonderdelen

AUKE.nl heeft voor E-Bikes / elektrische fietsen van QWIC ook fietsonderdelen beschikbaar,  een overzicht vindt u in onze winkel. Zit het onderdeel er niet bij? Vraag aan één van de teamleden, wij kunnen niet alles tonen maar wel heel veel leveren.

Daarnaast voeren wij reparaties uit aan elektrische fietsen in onze werkplaats.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen