Menu logo auke klein
Auke is fietsenmaker en professioneel Barista

Wellicht is het u al opgevallen dat u bij auke.nl kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, terwijl u op uw gemak een nieuwe fiets uitzoekt of wacht op de reparatie van uw tweewieler. Maar wist u ook dat Auke niet alleen fietsenmaker maar ook professioneel Barista is? De koffie wordt in onze winkel op professionele wijze gezet.

SCA Coffee Skills Diploma

Vorig jaar is Auke begonnen aan de opleiding tot professioneel Barista, die gegeven wordt door The Specialty Coffee Association (SCA). Deze opleiding bestaat uit drie modules: Barista skills, Intermediate en Professional. Na iedere module volgt een officieel examen en nadat de examens met goed gevolg zijn afgelegd wordt het officiŽle SCA Coffee Skills Diploma uitgegeven. Vorig jaar behaalde Auke de module Barista skills en sinds afgelopen maand is hij ook voor tweede module, Intermediate, met vlag en wimpel geslaagd. Nog een aantal trainingen te gaan en dan volgt het examen voor de module Professional. Met het behalen van deze laatste module heeft Auke het volledige SCA Coffee Skills Diploma op zak. Dit past volledig binnen het concept gelukkig winkelen, waar wij bij AUKE.nl voor staan. Ook genieten van een professioneel gezet kopje koffie, cappuccino, een flat white of een kopje thee? Breng een bezoek aan onze winkel en werkplaats aan de Notaris Fischerstraat 7 in Ede, proef en beleef gelukkig winkelen bij AUKE.nl.

Over gelukkig winkelen bij AUKE.nl

Bij AUKE.nl staat gelukkig winkelen centraal. Gelukkig winkelen staat voor duurzaam en het bieden van een sociale meerwaarde en is een initiatief van stichting duurzame winkelstraat. Wij leveren zo een bijdrage aan het milieu en aan de samenleving.

Over SCA Nederland

SCA Nederland is onderdeel van SCA: The Specialty Coffee Association. Samen vertegenwoordigen zij duizenden koffieprofessionals over heel de wereld, van boer tot barista. SCA is de verbindende kracht tussen de specialty coffee industrie en de professionals die hierin werken. Het doel van deze organisatie is om samen met iedere koffieliefhebber een duurzame toekomst voor koffie op te bouwen.

In het opleidingsprogramma van SCA worden trainingen gegeven in verschillende categorieŽn. Zo zijn er de volgende modules:

  • Introduction to coffee
  • Barista Skills
  • Brewing
  • Green Coffee
  • Roasting
  • Sensory Skills

Wanneer alle modules en alle niveaus behaald zijn dan wordt het SCA Coffee Skills Diploma uitgereikt.

 

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen