Menu logo auke klein

Nieuw in het assortiment: de Brikbike!

AUKE.nl heeft haar assortiment tweewielers uitgebreid met het merk Brikbike.
De Brikbikes zijn Made in Holland en staan voor vakmanschap. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen en accessoires in combinatie met de onderhoudsvrije as- of riemaandrijving en het gepoedercoate frame bieden u gegarandeerd een leven lang fietsplezier. Elke Brikbike wordt afzonderlijk getest voordat deze wordt afgeleverd.

Lees Meer

Ruim assortiment Brikbikes

Team AUKE.nl biedt u een ruim assortiment Brikbikes (hyperlink pagina Brikbikes) aan.
De Brikbike is in verschillende uitvoeringen leverbaar; van elegant, klassiek tot sportief en stoer. Geniet van een fiets die staat voor kwaliteit, een leven lang meegaat en gebouwd wordt in Nederland.

Lees Meer

De Brikbike een fiets op maat

U bepaalt niet alleen de kleur van uw fiets, de Brikbike is een fiets op maat. Ook het type tandwiel, de remmen, verlichting en andere accessoires, zoals sloten, zadel, voor- en/of achterdrager etc., kiest u zelf. De fiets wordt op maat voor u gebouwd. Team AUKE.nl adviseert u graag en helpt u om uw unieke fiets naar wens samen te stellen.

Lees Meer

Comfortabel fietsen

De aluminium en stalen frames worden handmatig voorzien van een poedercoating in kleur. De wielen worden met de hand gespaakt en daarna machinaal afgesteld. Zo wordt er gezorgd voor kaarsrechte harde wielen en een juiste bandenspanning en dat betekent comfortabel fietsen voor u. Daarnaast worden alle componenten met de hand gemonteerd.

Lees Meer

Maak nu een proefrit

Benieuwd welke Brikbike bij u past? Kom naar de winkel van AUKE.nl aan de Notaris Fischerstraat 7 te Ede, maak nu een proefrit. Laat u informeren door team AUKE over de mogelijkheden en de Brikbike die het beste bij u past.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen