Menu logo auke klein 

AUKE.nl is dealer van Invence racefietsen en mountainbikes!

Yes, wij zijn nu officieel dealer van Invence. AUKE.nl is dealer van Invence racefietsen en mountainbikes geworden en heeft haar assortiment uitgebreid met mooie high-end carbon racefietsen en moutainbikes.

Invence racefietsen en mountainbikes

De mensen van Invence hebben een grote passie voor wielrennen en mountainbiken. Dat komt ook tot uitdrukking in de ontwikkeling van de Invence racefietsen en mountainbikes. Exclusieve fietsen, uitgevoerd in high-en carbon en dankzij een custom-build programma perfect afgestemd op de wensen en eisen van wielrenners en mountainbikers die net even wat verder willen gaan. Team AUKE.nl is dan ook er blij dat de met de uitbreiding van het assortiment.

Mooi assortiment Invence

Team AUKE.nl biedt u een mooi assortiment Invence fietsen aan.
De Invence racefietsen en mountainbikes zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Geniet van een fiets die staat voor kwaliteit, het leveren van topprestatie en gebouwd wordt in Nederland.

Invence R1 Disc veelzijdige High-End Endurance racefiets

Opzoek naar een racefiets met net dat beetje meer? Dan is de Invence R1 Disc de uitgelezen wielrenfiets voor u. De Invence R1 Disc is een veelzijdige High-End Endurance racefiets. Voorzien van een super stijf en lichtgewicht frame, schijfremmen en steekassen. Deze eigenschappen geven de racefiets de nodige comfort en snelheid en is uitermate geschikt voor de echte endurance bikers onder ons.

Invence R1 racefiets

De perfecte match tussen frame en voorvork vindt u terug in de Invence R1 racefiets. Door geoptimaliseerde productietechnieken heeft elke framemaat exact dezelfde rijeigenschappen. Want wanneer framestijfheid, krachtoverdracht, geometrie en comfort in perfecte harmonie zijn met elkaar, dan is het mogelijk om optimaal te presteren. .

Invence Ground Zero 29er MR1

Dit is niet zomaar een custom-built hardtail mountainbike, dit is de Invence Ground Zero 29er MR1. Voor de totstandkoming van deze mountainbike is High-end technologie gebruikt. De Invence Ground Zero 29er MR1 is voorzien van de allerlaatste trends op het gebied van geometrie. Speciaal ontwikkeld voor XC- en marathonrijders die topprestaties leveren.

Maak nu een proefrit

Benieuwd welke Invence racefiets of mountainbike bij u past? Kom naar de winkel van AUKE.nl aan de Notaris Fischerstraat 7 te Ede, maak nu een proefrit. Laat u informeren en adviseren door team AUKE.

 

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen