Menu logo auke kleinElektrische fiets / E-Bike

Wilt u een elektrische fiets / E-bike aanschaffen? AUKE.nl heeft de specialistische kennis in huis om u goed te adviseren en wij hebben een breed assortiment aan elektrische fietsen / E-bikes van de merken Sparta, Qwic, Batavus en I-ros voor u beschikbaar. Zowel voor stadsgebruik, Mountainbikes / ATB, bakfietsen en transporters. E-Bikes zijn uitermate geschikt voor woon-werkverkeer en wanneer u regelmatig een lange fietstocht maakt.
Om de juiste fiets voor u te vinden staat het team van AUKE.nl voor u klaar. Kom naar onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe E-Bike.

Selectie van de elektrische fiets / E-bike

De aanschaf van een elektrische fiets / E-bike betekent het doen van een investering, laat u daarom goed informeren voordat u een E-bike koopt.

AUKE.nl heeft E-bikes van o.a. de volgende merken voor u beschikbaar; Sparta, Qwic, Batavus en I-ros – volledig geassembleerd - en Vogue bakfietsen. Wilt u graag een elektrische stadsfiets, mountainbike, bakfiets of een sportieve hybride fiets? AUKE.nl adviseert u graag. Wij kijken daarbij naar hoe u de fiets gaat gebruiken, uw lengte, uw gewicht en hoe vitaal u bent. Wij leveren E-bikes, ondersteunend tot 25km. AUKE.nl helpt u bij de keuze van de motorpositie, voor- achterwiel of middenmotor en wij geven u transparant advies. AUKE.nl levert E-bikes in verschillende frame maten en ook een lage instap behoort tot de mogelijkheden. U ontvangt dus een compleet advies waarbij rekening wordt gehouden met de juiste maatvoering, accu capaciteit en versnellingssysteem.

Fietsonderdelen

AUKE.nl heeft van de bekende merken ook fietsonderdelen beschikbaar, een overzicht vindt u in onze winkel.
Zit het onderdeel er niet bij? Vraag aan één van de teamleden, wij kunnen niet alles tonen maar wel heel veel leveren.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen