Menu logo auke kleini-ROS E-Bike / Elektrische fiets

De i-ROS E-Bike / Elektrische fiets is beschikbaar bij AUKE.nl. Team AUKE.nl heeft de specialistische kennis in huis om u een volledig advies te geven over welk type i-ROS het beste bij u past en wij hebben een breed assortiment aan elektrische fietsen / E-bikes voor u beschikbaar. Zowel voor stadsgebruik, Mountainbikes / ATB, bakfietsen en transporters. E-Bikes zijn uitermate geschikt voor woon-werkverkeer en wanneer u regelmatig een lange fietstocht maakt. Breng een bezoek aan onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe i-ROS, ons team staat voor u klaar.


Bafang 36 V 250 motor 3 ondersteuning standen
Achterwiel aandrijving
Shimano gripshift 7 versnellingen
Remmen: V-Brake Shimano Altus afmontage
Spanninga koplamp
Voorvork Suntour
Verende zadelpen
Verstelbaar stuurpen
Promax Snelsluiting
Schwalbe Marathon
Selle royal gel lookin zadel 7005
Aluminium frame

Selectie van uw i-ROS E-Bike / Elektrische fiets

De aanschaf van een i-ROS E-Bike / Elektrische fiets betekent het doen van een investering, laat u daarom goed informeren.
Voor de selectie van uw i-ROS E-Bike / Elektrische fiets adviseert team AUKE.nl u met plezier en op vakkundige wijze.
De i-ROS wordt volledig geassembleerd en op maat voor u samengesteld. Wilt u graag een elektrische stadsfiets, mountainbike, bakfiets of een sportieve hybride fiets? Wij helpen u bij de keuze van de motorpositie, achterwielmotor, de juiste accu capaciteit en versnellingssysteem. Daarbij wordt rekening gehouden met uw lengte, uw gewicht en hoe vitaal u bent. Zo levert AUKE.nl E-bikes in verschillende frame maten en ook een lage instap behoort tot de mogelijkheden.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen