Menu logo auke kleinInvence Racefietsen, Mountainbikes / ATB

De Invence Racefietsen, Mountainbikes / ATB fietsen bieden fietsplezier op hoog niveau. Voor professionele en recreatieve wielrenners die op hoog niveau willen fietsen en presteren. Heerlijk sportief off-road, door het mulle zand of de modder, het bos, de heide, maar ook uitermate geschikt voor een wielerparcours. AUKE.nl heeft een mooi assortiment Invence Racefietsen en Mountainbikes / ATB fietsen en adviseert u graag over de fiets die het beste bij u past.

Invence Racefietsen, Mountainbikes / ATB

De Invence Racefietsen, Mountainbikes / ATB fietsen bestaan uit hoogwaardige onderdelen en een carbon frame. Naast dit merk kunt u bij AUKE.nl ook kiezen voor Diamond Mountainbikes / ATB of de Viper Mountaibikes / ATB Kom naar onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe Mountainbike / ATB.

Invence R1 Disc racefiets

Opzoek naar een racefiets met net dat beetje meer? Dan is de Invence R1 Disc de uitgelezen wielrenfiets voor u. De Invence R1 Disc is een veelzijdige fiets. Voorzien van een super stijf en lichtgewicht frame, schijfremmen en steekassen. Deze eigenschappen geven de racefiets de nodige comfort en snelheid en is uitermate geschikt voor de echte endurance bikers onder ons.
Invence de Invence R1 Disc met Reynolds Assault en de nieuwe Shimano Ultegra R8020 Disc is een complete veelzijdige High-End Endurance racefiets die bij aanschaf direct af is. Bent u opzoek naar een endurance bike maak dan nu een proefrit.
Invence R1 racefiets
De perfecte match tussen frame en voorvork vindt u terug in de Invence R1 racefiets. Door geoptimaliseerde productietechnieken heeft elke framemaat exact dezelfde rijeigenschappen. Want wanneer framestijfheid, krachtoverdracht, geometrie en comfort in perfecte harmonie zijn met elkaar, dan is het mogelijk om optimaal te presteren.

De Invence R1 blinkt uit door zijn fantastische rijeigenschappen. Zo reageert hij onmiddellijk op uw trap- en stuurbewegingen, dus bochtige criteriums of vlammende eindsprints zijn deze racefiets op het lijf geschreven.
Maak nu een proefrit, laat u overtuigen van de beestachtige krachtoverdracht en word vandaag nog fan van Invence R1.

Invence Ground Zero 29er MR1

Dit is niet zomaar een custom-built hardtail mountainbike, dit is de Invence Ground Zero 29er MR1. Voor de totstandkoming van deze mountainbike is High-end technologie gebruikt. De Invence Ground Zero 29er MR1 is voorzien van de allerlaatste trends op het gebied van geometrie. Tijdens de ontwikkeling van deze mountainbike is er gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten en state-of-the-art productietechnieken. Speciaal ontwikkeld voor XC- en marathonrijders die topprestaties leveren. Maak nu een proefrit en ontdek de Invence Ground Zero 29er MR1 .
Proefrit en advies Invence bikes
Wilt u meer weten over de Invence racefietsen en/of mountainbikes? Laat u door team AUKE.nl adviseren, bezoek onze winkel aan de Notaris Fisherstraat in Ede of plan een afspraak voor een proefrit.
Selectie van de Invence Racefiets of Mountainbikes / ATB
Laat u vooraf goed informeren. Het is bij de selectie van een Invence Racefiets of Mountainbike / ATB belangrijk om te kijken naar materiaal en rekening te houden met:

Framemaat.

  • Het frame moet de juiste hoogte hebben en zorgen dat u plezierig kunt mountainbiken of wielrennen. Belangrijk is dat uw knieën niet tegen het stuur komen en dat u met uw voeten voldoende bij de grond kunt als u nog op het zadel zit.
  • Type Frame, Carbon. Carbon frames zijn lichter, stijver en tegelijkertijd iets comfortabeler.
  • De vering - Hardtail of full suspension, bij een hardtail mountainbike is er alleen vering in voorvork aanwezig. Een full suspension mountainbike (‘fully’) heeft een achterdemper en vering in de voorvork. De juiste keuze van vering is afhankelijk van het terrein waar u gaat fietsen.
  • Het zadel, een goed zadel zorgt ervoor dat u geen of weinig zadelpijn krijgt
  • Versnellingen, De versnellingsgroep op een mountainbike en een racefiets is erg belangrijk en bepaalt voor een groot deel uw fietsplezier.

Elektrische Mountainbikes / ATB

AUKE.nl levert ook elektrische Mountainbikes / ATB’s, ideaal wanneer u regelmatig langere afstanden gaat afleggen en wat trapondersteuning wilt. Lees hier meer over de elektrische Mountainbikes / ATB’s of kom naar de winkel. Het team van AUKE.nl staat voor u klaar en geeft u advies op maat. Wij kijken daarbij naar hoe u de fiets gaat gebruiken, uw lengte, uw gewicht en hoe vitaal u bent. Wij leveren E-bikes, ondersteunend tot 25km. AUKE.nl helpt u bij de keuze van de motorpositie, voor- achterwiel of middenmotor en wij geven u transparant advies. AUKE.nl levert E-bikes in verschillende frame maten. U ontvangt dus een compleet advies waarbij rekening wordt gehouden met de juiste maatvoering, accu capaciteit en versnellingssysteem.

Fietsonderdelen
AUKE.nl heeft van de bekende merken ook fietsonderdelen beschikbaar, een overzicht vindt u in onze winkel.
Zit het onderdeel er niet bij? Vraag aan één van de teamleden, wij kunnen niet alles tonen maar wel heel veel leveren.

Banner ‘Dealer van:’
Beeld logo’s merken Sparta, Qwic, Batavus, Viper, Diamond, I-ros,Vogue, Invence, Brikbike etc. voorzien van hyperlink per merk naar betreffende pagina.

.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen