Menu logo auke kleinOpbrengst online veiling besteed

Afgelopen maand ontvingen wij van 'Hospice Ede De Olijftak' een bedankbericht en de mooie boodschap dat het bedrag, dat is ingezameld tijdens de online veiling van de houten sandwichbike, is besteed. 

Vogelhuisjes en waterdichte kast

Het hospice heeft vier vogelhuisjes en een waterdichte kast kunnen aanschaffen. Bij ieder appartement staat nu een vogelhuisje en de waterdichte kast is op het hospicebalkon geplaatst, zodat tuinmeubelkussens netjes opgeborgen kunnen worden én op elk moment makkelijk tevoorschijn gehaald kunnen worden. Deze zaken brengen een meerwaarde aan de gasten die in het hospice verblijven. Wij zijn uiteraard erg blij dat we met deze actie een positieve bijdrage hebben mogen leveren aan het hospice en aan haar gasten.

Online veiling voor 'Hospice Ede De Olijftak'

Tijdens de heropening van de winkel en werkplaats van AUKE.nl, 27 april 2018, ging de online veiling voor het hospice van start. De houten sandwich bike, waarop geboden kon worden, heeft in totaal 861,00 euro opgebracht. Op 17 september 2018 heeft burgemeester Rene Verhulst de cheque aan ‘Hospice Ede De Olijftak’ overhandigd. 

Over Hospice Ede 'De Olijftak'

Hospice Ede 'De Olijftak' biedt adequate terminale zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven. In een huiselijke omgeving kunnen zij zich, samen met hun naasten, op hun eigen wijze voorbereiden op het naderend afscheid van elkaar en van het leven.

Wilt u een donatie doen en de activiteiten van Hospice ‘De Olijftak’ ondersteunen? Stort uw gift dan op rekening NL89 INGB 0002 3758 88 onder vermelding van STG Vrienden van Hospice Ede. Hartelijk dank!

 

.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen