Menu logo auke klein


 

Burgemeester René Verhulst overhandigt cheque aan ‘Hospice Ede De Olijftak’

Burgemeester René Verhulst heeft op 17 september jl. een cheque aan Lia van Laar van Hospice Ede ‘De Olijftak’ overhandigd. Deze cheque vertegenwoordigt een totale waarde van 861,00 euro, het bedrag dat de houten sandwichbike tijdens de online veiling op AUKE.nl heeft opgebracht.


Winnaar houten sandwichbike

De winnaar van de houten sandwichbike, de heer Arend Flier, ontving tijdens dit feestelijke moment de fiets, die speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen.
 


Donatie

Het team van Hospice Ede De Olijftak en het MT van Stichting Bethanië bedanken team AUKE.nl, de heer Arend Flier en andere mensen die een bod hebben uitgebracht voor deze houten sandwichbike, tijdens de online veiling die van start ging tijdens de heropening van AUKE.nl op 27 april jl.. De donatie komt ten goede aan mensen in hun laatste levensfase en hun naasten.
 

 
Over Hospice Ede ‘De Olijftak

Hospice Ede ‘De Olijftak’ biedt adequate terminale zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven. In een huiselijke omgeving kunnen zij zich, samen met hun naasten, op hun eigen wijze voorbereiden op het naderend afscheid van elkaar en van het leven.

Wilt u een donatie doen en de activiteiten van Hospice ‘De Olijftak’ ondersteunen? Stort uw gift dan op rekening NL89 INGB 0002 3758 88 onder vermelding van STG Vrienden van Hospice Ede. Hartelijk dank!

 

.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen