Menu logo auke klein


 

Sparta

U bent op zoek naar een Sparta Elektrische fiets / E-Bike. Dat is mooi want AUKE.nl heeft een breed assortiment aan elektrische E-Bikes van Sparta voor u beschikbaar. De aanschaf van een elektrische fiets / E-bike betekent het doen van een investering, laat u daarom goed informeren voordat u een E-bike koopt. Het team van AUKE.nl staat voor u klaar om u te voorzien van dit juiste advies. Kom naar onze winkel aan de Notaris Fischerstraat 7 te Ede en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe Sparta.

Selectie van de Sparta I-Bike

Bij de selectie van de Sparta I-Bike wordt er aan verschillende punten aandacht besteed. Zo wordt er o.a. gekeken naar :

- Hoe u de fiets gaat gebruiken
- Uw lengte, uw gewicht en hoe vitaal u bent
- De geschikte motorpositie, voor- achterwiel of middenmotor
- De juiste framemaat, er zijn verschillende frame maten beschikbaar en ook een lage instap behoort tot de mogelijkheden.
- Accu capaciteit.
- Het juiste versnellingssysteem.

Wij helpen u bij de keuze van de juiste elektrische fiets en geven u transparant advies op maat.

Fietsonderdelen

AUKE.nl heeft voor E-Bikes / elektrische fietsen van Sparta ook fietsonderdelen beschikbaar, een overzicht vindt u in onze winkel. Zit het onderdeel er niet bij? Vraag aan één van de teamleden, wij kunnen niet alles tonen maar wel heel veel leveren.
Daarnaast voeren wij reparaties uit aan elektrische fietsen in onze werkplaats.

 

.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen