Menu logo auke klein


 

Invence testevent & electric demo bij AUKE.nl

Op 22 augustus 2018 11:30 uur - 16:00 uur Invence Testevent & electric demo bij auke.nl

Wielrennen en mountainbiken

Gek van wielrennen en mountainbiken en altijd al op een high-end racefiets of mountainbike willen fietsen? Pak dan nu uw kans en kom naar het Invence testevent & electric demo bij AUKE.nl!

Eigenaar en oprichter van Invence 365-Racing, Siebrand van der Veen, is aanwezig om u alles te vertellen over lichtgewicht carbon bikes die u helpen om op hoog niveau te presteren. Neem uw wielrenschoenen mee en test de verschillende Invence bikes, zoals de RS1 (prototype), R1, R1 Disc en de Ground Zero Mountainbike.

Wanneer u tijdens dit event besluit een invence bike te kopen doen we u een persoonlijke aanbieding!

Elektrische fietsen

Bent u benieuwd of een elektrische fiets bij u past? Dan is dit event het uitgelezen moment om langs te komen. Team AUKE adviseert u waar u op moet letten bij de aanschaf van uw elektrisch fiets. Ook kunt u een testrit maken op resp. de elektrische fietsen van Sparta, Qwic, bsp, I-ros en Batavus.

ID kaart mee

Gaat u een testrit maken, neem dan uw ID kaart mee.

Aanbieding Bovelo


Met de stop & go kit van Bovelo wordt uw fiets weer blinkend schoon
Tijdens dit event betaalt u voor deze stop & go kit

GEEN 49,95
SLECHTS 37,95.
 

Over Invence racefietsen en mountainbikes

AUKE.nl is dealer van Invence racefietsen en mountainbikes. De mensen van Invence hebben een grote passie voor wielrennen en mountainbiken. Dat komt ook tot uitdrukking in de ontwikkeling van de Invence racefietsen en mountainbikes. Exclusieve fietsen, uitgevoerd in high-en carbon en dankzij een custom-build programma perfect afgestemd op de wensen en eisen van wielrenners en mountainbikers die net even wat verder willen gaan. Team AUKE.nl is dan ook er blij dat de met de uitbreiding van het assortiment.

Assortiment Invence

Team AUKE.nl biedt u een mooi assortiment Invence fietsen aan. Lees meer. De Invence racefietsen en mountainbikes zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Geniet van een fiets die staat voor kwaliteit, het leveren van topprestatie en gebouwd wordt in Nederland.

Invence R1 Disc veelzijdige High-End Endurance racefiets

Opzoek naar een racefiets met net dat beetje meer? Dan is de Invence R1 Disc de uitgelezen wielrenfiets voor u. De Invence R1 Disc is een veelzijdige High-End Endurance racefiets. Voorzien van een super stijf en lichtgewicht frame, schijfremmen en steekassen. Deze eigenschappen geven de racefiets de nodige comfort en snelheid en is uitermate geschikt voor de echte endurance bikers onder ons.
Invence R1 racefiets
De perfecte match tussen frame en voorvork vindt u terug in de Invence R1 racefiets. Door geoptimaliseerde productietechnieken heeft elke framemaat exact dezelfde rijeigenschappen. Want wanneer framestijfheid, krachtoverdracht, geometrie en comfort in perfecte harmonie zijn met elkaar, dan is het mogelijk om optimaal te presteren. .

Invence Ground Zero 29er MR1

Dit is niet zomaar een custom-built hardtail mountainbike, dit is de Invence Ground Zero 29er MR1. Voor de totstandkoming van deze mountainbike is High-end technologie gebruikt. De Invence Ground Zero 29er MR1 is voorzien van de allerlaatste trends op het gebied van geometrie. Speciaal ontwikkeld voor XC- en marathonrijders die topprestaties leveren.
Proefrit
Geen tijd om 22 augustus naar het event te komen, maar wel graag een proefrit maken? Dat kan! Kom naar de winkel van AUKE.nl aan de Notaris Fischerstraat 7 te Ede en maak een proefrit. Laat u informeren en adviseren door team AUKE over welke Invence racefiets of mountainbike het beste bij u past.

.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen