Menu logo auke klein


 


Viper Mountainbikes / ATB

De Viper Mountainbikes / ATB fietsen hebben een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en bieden u de mogelijkheid om heerlijk sportief off-road, door het mulle zand of de modder, het bos, de heide en heuvels te fietsen. AUKE.nl heeft een ruim assortiment van de Viper Mountainbikes / ATB fietsen en adviseert u graag over de mountainbike die het beste bij u past.

Viper Mountainbikes / ATB

De Viper Mountainbikes / ATB fietsen kunnen tegen een stootje, naast dit merk kunt u bij AUKE.nl ook kiezen voor Diamond Mountainbikes / ATB . Kom naar onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe Mountainbike / ATB.

Selectie van de Viper Mountainbike / ATB

Laat u vooraf goed informeren. Het is bij de selectie van een Viper Mountainbike / ATB belangrijk om te kijken naar materiaal en rekening te houden met:

Framemaat.

  • Het frame moet de juiste hoogte hebben en zorgen dat u plezierig kunt mountainbiken. Belangrijk is dat uw knieën niet tegen het stuur komen en dat u met uw voeten voldoende bij de grond kunt als u nog op het zadel zit.
  •  Type Frame, Aluminium of Carbon. Aluminium frames zijn erg betrouwbaar en vaak betaalbaarder. Carbon frames zijn lichter, stijver en tegelijkertijd iets comfortabeler.

De vering

  • Hardtail of full suspension, bij een hardtail mountainbike is er alleen vering in voorvork aanwezig. Een full suspension mountainbike (‘fully’) heeft een achterdemper en vering in de voorvork. De juiste keuze van vering is afhankelijk van het terrein waarover u gaat fietsen.
  • Het zadel, een goed zadel zorgt ervoor dat u geen of weinig zadelpijn krijgt.
  • Versnellingen, De versnellingsgroep op een mountainbike is erg belangrijk en bepaalt voor een groot deel uw fietsplezier.

Elektrische Mountainbikes / ATB

AUKE.nl levert ook elektrische Mountainbikes / ATB’s, ideaal wanneer u regelmatig langere afstanden gaat afleggen en wat trapondersteuning wilt. Lees hier meer over de elektrische Mountainbikes / ATB’s of kom naar de winkel. Het team van AUKE.nl staat voor u klaar en geeft u advies op maat. Wij kijken daarbij naar hoe u de fiets gaat gebruiken, uw lengte, uw gewicht en hoe vitaal u bent. Wij leveren E-bikes, ondersteunend tot 25km. AUKE.nl helpt u bij de keuze van de motorpositie, voor- achterwiel of middenmotor en wij geven u transparant advies. AUKE.nl levert E-bikes in verschillende frame maten. U ontvangt dus een compleet advies waarbij rekening wordt gehouden met de juiste maatvoering, accu capaciteit en versnellingssysteem.

Fietsonderdelen

AUKE.nl heeft van de bekende merken ook fietsonderdelen beschikbaar, een overzicht vindt u in onze winkel.
Zit het onderdeel er niet bij? Vraag aan één van de teamleden, wij kunnen niet alles tonen maar wel heel veel leveren.

.

Dealer van:
InvenceBrikbikesAUKE.nl is dealer van SpartaAUKE.nl is dealer van I-ROS elektrische fietsenAUKE.nl is dealer van Diamond BicyclesAUKE.nl is dealer van custom-built titanium race fiets CRIUS AUKE.nl is dealer van BATAVUS FietsenAUKE.nl is dealer van VIPER fietsen