U bent op zoek naar een Brikbike.

Dat is mooi want auke.nl heeft een breed assortiment van dit Nederlandse fietsmerk voor u beschikbaar. De Brikbike is in verschillende uitvoeringen leverbaar; van elegant, klassiek tot sportief en stoer. Geniet van een fiets die staat voor kwaliteit, een leven lang meegaat en op maat voor u wordt gebouwd in Nederland. Team auke.nl voorziet u van professioneel advies bij de samenstelling van uw Brikbike. Kom naar onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van uw nieuwe Brikbike.

Brikbike

Brikbike wordt in Nederland ontworpen en gebouwd door vaklieden, een kwaliteitsfiets Made in Holland. De mensen bij Brikbike weten als geen ander hoe fijn fietsen is. Van een fietstocht door de natuur, of gewoon een ritje door de stad, wij Nederlanders zijn een echt fietsvolk. Bij Brikbike hebben ze maar één doel, het produceren van de perfecte fiets voor u, zodat u optimale kunt genieten en jarenlang fietsplezier beleeft.

auke Brikbike Brut Vrouw auke Brikbike Brut Man auke Brikbike Sec Man auke Brikbike Sec Vrouw auke Brikbike Belt Vrouw auke Brikbike Belt man

Comfortabel fietsen

De aluminium en stalen frames worden handmatig voorzien van een poedercoating in kleur. De wielen worden met de hand gespaakt en daarna machinaal afgesteld. Zo wordt er gezorgd voor kaarsrechte wielen en een juiste bandenspanning en dat betekent comfortabel fietsen voor u. Daarnaast worden alle componenten met de hand gemonteerd.  

Selectie van Brikbike

Bij de selectie van de Brikbike wordt er werkelijk aan ieder onderdeel van uw fiets aandacht besteed. Zo wordt er o.a. gekeken naar

  • Waar gaat u de fiets voor gebruiken en welk Brik-model past bij u; Brik Sec, Brik Brut of de Brik Belt.
  • Framemaat van de fiets.
  • Het frame moet de juiste hoogte hebben en zorgen dat u plezierig kunt fietsen. Belangrijk is dat uw knieën niet tegen het stuur komen en dat u met uw voeten voldoende bij de grond kunt wanneer u op het zadel zit. De framematen van damesfietsen lopen meestal van 48 tot 65 cm, voor herenfietsen van 50 tot 75 cm.
  • Het zadel, het juiste zadel zorgt ervoor dat u geen of weinig zadelpijn krijgt.
  • Het stuur, deze bepaalt de houding die u op de fiets aanneemt.
  • Type fietsremmen en versnellingen. Er zijn verschillende soorten remsystemen, gecombineerd met versnellingssystemen waaruit u kunt kiezen; remnaaf, 3V remnaaf, 7V of 8V rollerbrakes (trommelrem).
  •  Daarnaast zijn er ook versnellingen van het merk Nexus beschikbaar, type 3V of 7V, of 8V.
  • De versnellingen zorgen ervoor dat u lichter kunt fietsen, ook wanneer uw fiets zwaarbeladen is (bijv. bagage of kinderen).
  • Selectie van diverse accessoires voor uw unieke Brikbike. U kunt verder uit verschillende kleuren, verlichtingen, sloten, stuurpennen, voor- en achterdragers, kinderzitjes, aluminium spatborden en fietsbanden kiezen, team auke.nl geeft u advies.

De Bribike een fiets op maat

U bepaalt niet alleen de kleur van uw fiets, de Brikbike is een fiets op maat. Ook het type tandwiel, de remmen, verlichting en andere accessoires, zoals sloten, zadel, voor- en/of achterdrager etc., kiest u zelf. De fiets wordt op maat voor u gebouwd.

Maak nu een proefrit

Benieuwd welke Brikbike bij u past? Kom naar de winkel van auke.nl aan de Notaris Fischerstraat 7 te Ede, maak nu een proefrit. Laat u informeren door team auke over de mogelijkheden en de Brikbike die het beste bij u past.