Het team auke.nl stelt zich graag aan u voor.

 

Ontdek de passies en specialisaties van ieder teamlid. Benieuwd naar wat team auke.nl voor u kan betekenen? Bezoek team auke.nl aan de Notaris Fischerstraat 7 in Ede, de koffie/thee staat voor u klaar.

Auke

Auke is de eigenaar van auke.nl en een echt mensen mens. Heeft u een vraag? auke zoekt altijd naar een mogelijkheid om u te helpen. Hij is gek op complexe uitdagingen, de creativiteit van auke komt met de ontwikkeling van nieuwe conceptbikes en het bouwen van custombuild tweewielers volledig tot zijn recht . Daarnaast is auke leermeester en vindt hij voldoening in het opleiden, begeleiden en coachen van leerlingen en heeft hij het certificaat van Erkend Leerbedrijf.

Auke is o.a. gespecialiseerd in:

  • Verkoop en advies op maat aan klanten
  • Allround monteur, het verzorgen van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan tweewielers
  • Aflevering klaarmaken van nieuwe en tweedehands fietsenOntwikkelen van nieuwe conceptbikes en custombuild tweewielers
  • Leermeester; het opleiden, trainen en begeleiden in sales technieken, fietsonderhoud- en reparatietechnieken

Jordy

  • Jordy is gediplomeerd fietstechnicus. Hij sleutelde al op vroege leeftijd aan zijn BMX en zo werd zijn passie voor het vak geboren. Jordy vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, reparaties uit te voeren en fietsen onderhoud klaar te maken. Het klaarstaan voor klanten en hen een hoogwaardige service te verlenen staan daarin voor hem centraal.

Jordy is o.a. gespecialiseerd in:

  • Het verzorgen van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan tweewielers
  • Aflevering klaarmaken van nieuwe en tweedehands fietsen.
  • Het helpen van klanten.

Het team auke.nl ziet vaak blije klanten en wij hebben een vaste klantenkring. De klanten die wij mogen bedienen zijn zeer tevreden over hoe snel reparaties en onderhoud worden opgepakt en hoe netjes het team werkt. Ook een mooi gepoetste fiets wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Meer weten over wat klanten over ons zeggen? Bekijk onze referenties

Reparatie's

Even tussendoor een kleine reparatie uitvoeren? Team auke.nl doet dit graag voor u. Vraag alleen even of er ruimte is in de planning. Wanneer de reparatie toch iets langer duurt dan denken we met u mee en komen we met een passende oplossing.

Het gebeurt regelmatig dat klanten spontaan even langs komen voor een kopje koffie of thee en om te genieten van de plezierige sfeer. auke is sinds enige tijd ook barista en maakt de heerlijkste cappuccino's.