Menu

 

Ze zijn u graag van dienst Team Auke.nl
Yonina  Auke  Jantine  Jordy

Het team van AUKE.nl

Het team AUKE.nl stelt zich graag aan u voor. Ontdek de passies en specialisaties van ieder teamlid. Benieuwd naar wat team AUKE.nl voor u kan betekenen? Bezoek team AUKE.nl aan de Notaris Fischerstraat 7 in Ede, de koffie/thee staat voor u klaar.

Auke Hertstein
Auke

 • Auke is de eigenaar van AUKE.nl en een echt mensen mens. Heeft u een vraag? Auke zoekt altijd naar een mogelijkheid om u te helpen. Hij is gek op complexe uitdagingen, de creativiteit van Auke komt met de ontwikkeling van nieuwe conceptbikes en het bouwen van custombuild tweewielers volledig tot zijn recht . Daarnaast is Auke leermeester en vindt hij voldoening in het opleiden, begeleiden en coachen van leerlingen en heeft hij het certificaat van Erkend Leerbedrijf.

  Auke is o.a. gespecialiseerd in:
   

 • Verkoop en advies op maat aan klanten

 • Allround monteur, het verzorgen van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan tweewielers

 • Aflevering klaarmaken van nieuwe en tweedehands fietsen

 • Ontwikkelen van nieuwe conceptbikes en custombuild tweewielers

 • Leermeester; het opleiden, trainen en begeleiden in sales technieken, fietsonderhoud- en reparatietechnieken

 

Jantine
Jantine

Jantine is assistent manager Verkoop-, inkoopmedewerker en monteur E-bikes. Jantine heeft een grote passie voor techniek en gaat technische uitdagingen met creativiteit te lijf. Het lukt haar vaak om een defect onderdeel weer aan de praat te krijgen en dat scheelt onze klanten vaak veel geld.

Jantine is o.a. gespecialiseerd in:

 • Verkoop en advies op maat aan klanten

 • Inkoop van fietsdelen voor winkel en werkplaats

 • Monteur E-bikes / elektrische fietsen, het verzorgen van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan E-bikes

 

Yonina
Yonina

Yonina is Verkoop- en Baliemedewerkster en vaak uw eerste aanspreekpunt.
Zij vindt het heerlijk om in contact te zijn met de mensen. Daarnaast geniet Yonina van het schoonmaken van kettingen en fietsen. Op deze manier de klant gelukkig maken geeft Yonina veel voldoening. En bent u onderweg gestrand met uw fiets? Geen nood, Yonina haalt u op en brengt u en uw fiets naar de werkplaats van AUKE.nl.

Yonina is o.a. gespecialiseerd in:

 • Verkoop en advies op maat aan klanten
 • Het ordenen en inruimen van alle leveranties in de winkel en de werkplaats
 • Poetsen en schoonmaken van fietsen en kettingen (ontvetten en invetten)

 

Jordy
Jordy

Jordy is leerling fietstechnicus. Hij sleutelde al op vroege leeftijd aan zijn BMX en zo werd zijn passie voor het vak geboren. Jordy vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, reparaties uit te voeren en fietsen onderhoud klaar te maken. Het klaarstaan voor klanten en hen een hoogwaardige service te verlenen staan daarin voor hem centraal.

Jordy is o.a. gespecialiseerd in:

 • Het verzorgen van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan tweewielers
 • Aflevering klaarmaken van nieuwe en tweedehands fietsen.
 • Het helpen van klanten.

Blije klanten

Het team AUKE.nl ziet vaak blije klanten en wij hebben een vaste klantenkring. De klanten die wij mogen bedienen zijn zeer tevreden over hoe snel reparaties en onderhoud worden opgepakt en hoe netjes het team werkt. Ook een mooi gepoetste fiets wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Meer weten over wat klanten over ons zeggen? Bekijk onze referenties

Even tussendoor een kleine reparatie uitvoeren? Team AUKE.nl doet dit graag voor u. Vraag alleen even of er ruimte is in de planning. Wanneer de reparatie toch iets langer duurt dan denken we met u mee en komen we met een passende oplossing.


Het gebeurt regelmatig dat klanten spontaan even langs komen voor een kopje koffie of thee en om te genieten van de plezierige sfeer. Auke is sinds enige tijd ook barista en maakt de heerlijkste cappuccino's. Kom eens aan, proef en beleef gelukkig winkelen bij AUKE.nl